Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Πραγματοποιήθηκε η μουσικοχορευτική παράσταση,το Σάββατο 09-04-2016,στο θέατρο << Αλέξης Μινωτής >>,του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης ,με μεγάλη επιτυχία.Το θέατρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο.
Την διοργάνωση είχαν αναλάβει ο Πολιτιστικός -Εξωραϊστικός Σύλλογος Κηφισιάς &Βότση,του Δήμου Καλαμαριάς και ο φίλος και συνεργαζόμενος Λαογραφικός Όμιλος Παπάφη του Δήμου Θεσσαλονίκης και η παράσταση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.
Τα σκηνικά έκανε ο κ. Δημήτρης Παντελίδης,τα κείμενα έγραψαν οι κ.κ.Δημήτρης Μιχελαράκης και Σπύρος Χανδρινός,την παρουσίαση έκανε η κ.Χαρίκλεια Ταρζητάνου και τις ενότητες των χορών ανά γεωγραφικό διαμέρισμα προλόγιζαν και υποδεχόταν ο κ.Χρόνης Νότας και η κ.Θεοδώρα Τοντόροβα.
Οι χορευτές των δύο συλλόγων χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς από όλα σχεδόν τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας.Όπως του Ιονίου,της Ηπείρου,της Μακεδονίας,της Θράκης,του Αιγαίου και της Κρήτης.
Έπαιξαν οι μουσικο: Η κ. Καμηλάκη Αρετή βιολί,ο κ. Ουζουνίδης Χρυσοβαλάντης λαουτοκίθαρο.ο κ. Αρχοντάκης Γιώργος κλαρίνο,ο κ. Τσομπανάκης Απόστολος ακορντεόν και ο κ. Καρακούσης Βασίλης τα κρουστά .Υπεύθυνος για την επιμέλεια του όλου προγράμματος και συντονιστής ήταν ο κ. Μιχελαράκης Δημήτρης.
Η εκδήλωση,χωρίς υπερβολές άγγιξε το όριο της τελειότητας. Ήταν μια υπέροχη και καλοδουλεμένη παράσταση.Σαν αυτές που σχεδιάζει,υποστηρίζει και παρουσιάζει ο κ. Μιχελαράκης Δημήτρης. Η συγκεκριμένη όμως υπερέβαινε κατά πολύ,τις προηγούμενες (Αποκριάς Δρώμενα.Μελίνα Μερκούρη2014& Χοροχρώματα ,Πάρκο Κηφισιάς 2011), που οπωσδήποτε ήταν και εκείνες άρτιες και αξιόλογες εκδηλώσεις.
Αυτή θα μείνει για πολλά χρόνια <<αξέχαστη>> σε όσους ήταν τυχεροί, και προσήλθαν στο φιλόξενο θέατρο <<Αλέξης Μινωτής>>,του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης .
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές της παράστασης (τους χορευτές,τους μουσικούς,τον σκηνογράφο,τους κειμενογράφους,τους παρουσιαστές,και τον επιμελητή και συντονιστή του όλου προγράμματος) καθώς και τον Αντιδήμαρχο πολιτισμού  Αμπελοκήπων-Μενεμένης,που διέθεσαν το Θέατρο και όλους τους βοηθητικούς χώρους για την εξυπηρέτηση των συντελεστών της εκδήλωσης.
Τους ευχαριστούμε πολύ όλους και ιδιαίτερα συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον χοροδιδάσκαλο μας του παραδοσιακού χορού τον Δημήτρη Μιχελαράκη για το σπoυδαίο θεατρομουσικοχορευτικό έργο που μας παρουσίασε.

                                                                       Το   Δ.Σ

                                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου